Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven (3-2) || Eerste Divisie B

Zondag 25 november 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 25 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 3-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Noubissi, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Noubissi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist OH Leuven de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Tshimanga.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat T. Van Hyfte de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk OH Leuven dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Maertens de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jordy Vermeire en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - OH Leuven
Goals
3
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
106
119
Gevaarlijke aanvallen
64
61
Corners
4
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - OH Leuven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 1-0
18' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 2-0
41' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Tshimanga OH Leuven 2-1
43' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
48' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk 3-1
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tshimanga OH Leuven
60' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor B. Kapustka OH Leuven
75' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens OH Leuven 3-2
76' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor O. Myny OH Leuven
84' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor O. Myny OH Leuven
85' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor O. Myny Beerschot-Wilrijk
89' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven

Beerschot-Wilrijk en OH Leuven treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en OH Leuven elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling OH Leuven Live Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Live Beerschot-Wilrijk - OH Leuven kijken Beerschot-Wilrijk - OH Leuven kijken Live Beerschot-Wilrijk - OH Leuven stream Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Uitslag Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Statistieken Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - OH Leuven wedden Beerschot-Wilrijk - OH Leuven gokken Beerschot-Wilrijk - OH Leuven Unibet