Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare (0-1) || Eerste Divisie B

Zaterdag 15 december 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zaterdag 15 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-1 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Borry van SV Roeselare. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 80e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 87 minuten was het S. Godwin die SV Roeselare op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor SV Roeselare de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - SV Roeselare
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
89
87
Gevaarlijke aanvallen
62
37
Corners
10
0
LIVE Lommel United - SV Roeselare 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor F. Kompany SV Roeselare
31' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor K. Borry SV Roeselare
34' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Bitsindou Lommel United
37' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. De Smet SV Roeselare
80' Tweede gele kaart SV Roeselare Tweede gele kaart voor K. Borry SV Roeselare
87' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. Godwin SV Roeselare 0-1
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. El Banaouhi Lommel United
Opstellingen Lommel United - SV Roeselare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - SV Roeselare

Lommel United en SV Roeselare treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lommel United en SV Roeselare elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst SV Roeselare 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - SV Roeselare Opstelling Lommel United Opstelling SV Roeselare Live Lommel United - SV Roeselare Live Lommel United - SV Roeselare kijken Lommel United - SV Roeselare kijken Live Lommel United - SV Roeselare stream Lommel United - SV Roeselare Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - SV Roeselare Uitslag Lommel United - SV Roeselare Statistieken Lommel United - SV Roeselare Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - SV Roeselare wedden Lommel United - SV Roeselare gokken Lommel United - SV Roeselare Unibet