Nabeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise (0-2) || Eerste Divisie B

Zondag 9 december 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het zondag 9 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 0-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Union Saint-Gilloise kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Peyre. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Ferber op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut moest Union Saint-Gilloise verder met een man minder nadat P. Perdichizzi een rode kaart had gekregen. Het lukte Lommel United in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Union Saint-Gilloise
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
122
89
Gevaarlijke aanvallen
65
44
Corners
5
5
LIVE Lommel United - Union Saint-Gilloise 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Peyre Union Saint-Gilloise 0-1
14' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Y. Niakaté Union Saint-Gilloise
20' Wissel Lommel United Wissel W. Vanbelle voor T. Cauwenberg Lommel United
23' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
35' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 0-2
60' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Pinto Borges voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
77' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
79' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
88' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Tau Union Saint-Gilloise
89' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
92' Rode kaart Union Saint-Gilloise Rode kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
Opstellingen Lommel United - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise

Lommel United en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Union Saint-Gilloise elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Lommel United - Union Saint-Gilloise Opstelling Lommel United Opstelling Union Saint-Gilloise Live Lommel United - Union Saint-Gilloise Live Lommel United - Union Saint-Gilloise kijken Lommel United - Union Saint-Gilloise kijken Live Lommel United - Union Saint-Gilloise stream Lommel United - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Union Saint-Gilloise Uitslag Lommel United - Union Saint-Gilloise Statistieken Lommel United - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - Union Saint-Gilloise wedden Lommel United - Union Saint-Gilloise gokken Lommel United - Union Saint-Gilloise Unibet