Nabeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk (3-3) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Tubize het zondag 5 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk (3-3)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Tubize en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Maes, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vanzeir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut wist Tubize de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Henry.

Na 36 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat T. Tissoudali de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut kwam Tubize weer dichterbij, nadat T. Henry de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Tubize. Het was Pedro Henrique die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasper Vergoote bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Tubize - Beerschot-Wilrijk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt A. Maes Beerschot-Wilrijk 0-1
20' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 0-2
27' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 1-2
35' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Touré Tubize
36' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 1-3
44' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Martens Tubize
78' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
79' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-3
91' Doelpunt Tubize Doelpunt Pedro Henrique Tubize 3-3
95' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
97' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Tubize - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk

Tubize en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tubize te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tubize. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.