Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (1-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 16 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (1-1)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Fixelles, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Carlos Moreno zorgde ervoor dat Beerschot-Wilrijk op 1-1 kwam te staan in de 49e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
21' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt M. Fixelles Union Saint-Gilloise 1-0
49' Eigen doelpunt Beerschot-Wilrijk Eigen doelpunt Carlos Moreno Beerschot-Wilrijk 1-1
62' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor E. Hoffer Beerschot-Wilrijk
65' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Grisez voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
68' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Tau Union Saint-Gilloise
72' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel N. Bouekou Mahania voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor E. Abaz Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Pinto Borges voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
93' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk

Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 4 keer wist de ploeg van Union Saint-Gilloise te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Union Saint-Gilloise. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Union Saint-Gilloise 2
Winst Beerschot-Wilrijk 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 2e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.