Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (1-1) || Eerste Divisie B

Zondag 16 december 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Union Saint-Gilloise het zondag 16 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk (1-1)

In de Eerste Divisie B heeft de wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Fixelles, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Carlos Moreno zorgde ervoor dat Beerschot-Wilrijk op 1-1 kwam te staan in de 49e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
122
110
Gevaarlijke aanvallen
67
58
Corners
5
4
LIVE Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
21' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt M. Fixelles Union Saint-Gilloise 1-0
49' Eigen doelpunt Beerschot-Wilrijk Eigen doelpunt Carlos Moreno Beerschot-Wilrijk 1-1
62' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor E. Hoffer Beerschot-Wilrijk
65' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Grisez voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
68' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Tau Union Saint-Gilloise
72' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel N. Bouekou Mahania voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor E. Abaz Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Pinto Borges voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
93' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk

Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 2e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Live Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk kijken Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk kijken Live Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk stream Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Uitslag Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Statistieken Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2018/2019 Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk wedden Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk gokken Union Saint-Gilloise - Beerschot-Wilrijk Unibet