Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven (2-1) || Eerste Divisie B

Zondag 20 januari 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Union Saint-Gilloise het zondag 20 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en OH Leuven is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door K. Persoons, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Selemani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette S. Tabekou zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - OH Leuven
Goals
2
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
117
98
Gevaarlijke aanvallen
115
67
Overtredingen
13
18
Buitenspel
3
3
Corners
8
2
LIVE Union Saint-Gilloise - OH Leuven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Persoons OH Leuven 0-1
32' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt F. Selemani Union Saint-Gilloise 1-1
41' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
48' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Kotysch OH Leuven
56' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Maertens OH Leuven
82' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Tabekou Union Saint-Gilloise 2-1
Opstellingen Union Saint-Gilloise - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven

Union Saint-Gilloise en OH Leuven treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en OH Leuven elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 2e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Union Saint-Gilloise - OH Leuven Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling OH Leuven Live Union Saint-Gilloise - OH Leuven Live Union Saint-Gilloise - OH Leuven kijken Union Saint-Gilloise - OH Leuven kijken Live Union Saint-Gilloise - OH Leuven stream Union Saint-Gilloise - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - OH Leuven Uitslag Union Saint-Gilloise - OH Leuven Statistieken Union Saint-Gilloise - OH Leuven Eerste Divisie B 2018/2019 Union Saint-Gilloise - OH Leuven wedden Union Saint-Gilloise - OH Leuven gokken Union Saint-Gilloise - OH Leuven Unibet