Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Francs Borains (3-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Francs Borains (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Francs Borains is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Viktor Boone, waarmee Lierse Kempenzonen met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maxim Kireev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Viktor Boone namens Lierse Kempenzonen het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 92 minuten deed Clément Tainmont iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Francs Borains werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Francs Borains echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lierse Kempenzonen.

LIVE Lierse Kempenzonen - Francs Borains 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Jens Cools Lierse Kempenzonen
43' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Viktor Boone met assist van Ousmane Sow Lierse Kempenzonen 1-0
49' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Romain Donnez Francs Borains
61' Wissel Francs Borains Wissel Hedy Chaabi voor Fode Guirassy Francs Borains
61' Wissel Francs Borains Wissel Fostave Mabani voor Sidney Obissa Francs Borains
66' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Alexandre De Bruyn Lierse Kempenzonen
67' Wissel Francs Borains Wissel Clément Tainmont voor Niklo Dailly Francs Borains
68' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Maxim Kireev met assist van Eric Ocansey Lierse Kempenzonen 2-0
76' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Sam Vanderhallen voor Mickaël Tirpan Lierse Kempenzonen
85' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Viktor Boone met assist van Nils Schouterden Lierse Kempenzonen 3-0
86' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Jordy Gillekens Francs Borains
87' Wissel Francs Borains Wissel Patryk Walicki voor Yanis Massolin Francs Borains
87' Wissel Francs Borains Wissel Adame Ghiar voor Romain Donnez Francs Borains
92' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Clément Tainmont met assist van Corenthyn Lavie Francs Borains 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Francs Borains
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Francs Borains
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Francs Borains zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.