Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Almere City het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Mirani, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Gakpo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette J. Efmorfidis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Almere City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Jong PSV
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
91
107
Gevaarlijke aanvallen
76
67
Corners
7
5
Wissels
2
3
LIVE Almere City - Jong PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Almere City Doelpunt D. Mirani met assist van Y. Loen Almere City 1-0
47' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van M. Ihattaren Jong PSV 1-1
59' Wissel Jong PSV Wissel J. Piroe voor C. Gakpo Jong PSV
67' Wissel Almere City Wissel T. Hunte voor R. Benschop Almere City
76' Wissel Jong PSV Wissel J. Lonwijk voor M. Romero Jong PSV
78' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis Almere City 2-1
84' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor T. Daverveld Jong PSV
88' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor S. Meijer Almere City
92' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Lonwijk Jong PSV
93' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Z. Aboukhlal Jong PSV
Opstellingen Almere City - Jong PSV
De opstellingen van Almere City en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Almere City - Jong PSV

Almere City en Jong PSV treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 5e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Almere City - Jong PSV Opstelling Almere City Opstelling Jong PSV Live Almere City - Jong PSV Live Almere City - Jong PSV kijken Almere City - Jong PSV kijken Live Almere City - Jong PSV stream Almere City - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Almere City - Jong PSV Uitslag Almere City - Jong PSV Statistieken Almere City - Jong PSV Eerste Divisie 2018/2019 Almere City - Jong PSV wedden Almere City - Jong PSV gokken Almere City - Jong PSV Unibet