Nabeschouwing FC Twente - Jong AZ (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Twente het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Jong AZ (0-0)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Twente en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Twente en Jong AZ gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Clay Ruperti niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Jong AZ
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
108
90
Gevaarlijke aanvallen
67
50
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE FC Twente - Jong AZ 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor H. Vučkič FC Twente
60' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Jacobs Jong AZ
62' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor J. Jacobs Jong AZ
65' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor T. Reijnders Jong AZ
71' Wissel Jong AZ Wissel M. Gullit voor J. Kramer Jong AZ
72' Wissel FC Twente Wissel T. Boere voor H. Vučkič FC Twente
78' Wissel FC Twente Wissel M. Hamdaoui voor R. Zekhnini FC Twente
84' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor O. Mihálik Jong AZ
88' Wissel FC Twente Wissel X. Schenk voor C. González FC Twente
Opstellingen FC Twente - Jong AZ
De opstellingen van FC Twente en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Jong AZ
# Speler Pos.
16 Mees Bakker K
14 Joey Jacobs V
12 Maxim Gullit V
20 Mohamed Taabouni M
15 Richard Sedláček M
18 Des Kunst M
17 Thijs Oosting M
19 Mees Kaandorp A
Voorbeschouwing FC Twente - Jong AZ

FC Twente en Jong AZ treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Jong AZ elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Twente - Jong AZ Opstelling FC Twente Opstelling Jong AZ Live FC Twente - Jong AZ Live FC Twente - Jong AZ kijken FC Twente - Jong AZ kijken Live FC Twente - Jong AZ stream FC Twente - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Jong AZ Uitslag FC Twente - Jong AZ Statistieken FC Twente - Jong AZ Eerste Divisie 2018/2019 FC Twente - Jong AZ wedden FC Twente - Jong AZ gokken FC Twente - Jong AZ Unibet