Nabeschouwing NEC - FC Twente (4-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - FC Twente (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 4-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Ndayishimiye, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Druijf op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee J. Okita zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

F. Druijf zette NEC even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Pol van Boekel toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - FC Twente
Goals
4
0
Balbezit
47%
53%
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
47
40
Gevaarlijke aanvallen
37
29
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE NEC - FC Twente 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ndayishimiye met assist van J. Okita NEC 1-0
38' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van J. Okita NEC 2-0
41' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van M. Ndayishimiye NEC 3-0
46' Wissel FC Twente Wissel T. Boere voor J. Oosterwijk FC Twente
54' Wissel FC Twente Wissel M. Hamdaoui voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
72' Wissel FC Twente Wissel H. Vučkič voor M. Smith FC Twente
79' Penalty NEC Penalty F. Druijf NEC 4-0
81' Wissel NEC Wissel T. Lartey Sanniez voor G. Joppen NEC
86' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor F. Druijf NEC
87' Wissel NEC Wissel P. Sabak voor M. Ndayishimiye NEC
Opstellingen NEC - FC Twente
De opstellingen van NEC en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - FC Twente

NEC en FC Twente treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 9e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NEC - FC Twente Opstelling NEC Opstelling FC Twente Live NEC - FC Twente Live NEC - FC Twente kijken NEC - FC Twente kijken Live NEC - FC Twente stream NEC - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing NEC - FC Twente Uitslag NEC - FC Twente Statistieken NEC - FC Twente Eerste Divisie 2018/2019 NEC - FC Twente wedden NEC - FC Twente gokken NEC - FC Twente Unibet