Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht (1-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door H. Dogan, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor TOP Oss de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Dordrecht
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
67
77
Gevaarlijke aanvallen
40
58
Corners
5
6
Wissels
1
2
LIVE TOP Oss - FC Dordrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
74' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor O. Zamouri FC Dordrecht
81' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Breukers FC Dordrecht
85' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van B. Smeets TOP Oss 1-0
87' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor B. Breukers FC Dordrecht
92' Wissel TOP Oss Wissel O. Rommens voor H. Dogan TOP Oss
Opstellingen TOP Oss - FC Dordrecht
De opstellingen van TOP Oss en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Dordrecht
# Speler Pos.
30 Petar Stoskovic K
39 Amien Jeddaoui V
16 Thijs Timmermans M
12 Thomas Schalekamp A
10 Simon Power A
19 Jeremy Cijntje A
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht

TOP Oss en FC Dordrecht treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en FC Dordrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst FC Dordrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - FC Dordrecht Opstelling TOP Oss Opstelling FC Dordrecht Live TOP Oss - FC Dordrecht Live TOP Oss - FC Dordrecht kijken TOP Oss - FC Dordrecht kijken Live TOP Oss - FC Dordrecht stream TOP Oss - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht Uitslag TOP Oss - FC Dordrecht Statistieken TOP Oss - FC Dordrecht Eerste Divisie 2018/2019 TOP Oss - FC Dordrecht wedden TOP Oss - FC Dordrecht gokken TOP Oss - FC Dordrecht Unibet