Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Eindhoven (3-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 3 mei 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 3 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Eindhoven (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 3-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RKC Waalwijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van P. Quasten. FC Eindhoven kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Cicilia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette E. Hansson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee RKC Waalwijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor RKC Waalwijk vergroot nadat E. Hansson de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - FC Eindhoven 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt P. Quasten met assist van D. Rienstra RKC Waalwijk 1-0
16' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. de Rooij FC Eindhoven
29' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
30' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt R. Cicilia met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 1-1
33' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt E. Hansson RKC Waalwijk 2-1
37' Wissel RKC Waalwijk Wissel G. Ndefe voor J. Gaari RKC Waalwijk
44' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt E. Hansson met assist van D. Maatsen RKC Waalwijk 3-1
57' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor E. Kabangu FC Eindhoven
61' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
68' Wissel RKC Waalwijk Wissel H. Mulder voor D. Rienstra RKC Waalwijk
77' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Bourard voor K. de Rooij RKC Waalwijk
77' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Zielschot voor S. Spierings FC Eindhoven
78' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. van den Boomen FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Eindhoven
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Eindhoven
De opstellingen van RKC Waalwijk en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.