Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Ajax (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Ajax (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Veldwijk, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Duarte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. T. Coremans dacht na 70 minuten te scoren voor Jong Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Rotterdam - Jong Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Fonseca voor F. Dabo Sparta Rotterdam
20' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van R. Drenthe Sparta Rotterdam 1-0
30' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. Wijnaldum voor S. Alberto Sparta Rotterdam
39' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Harroui Sparta Rotterdam
40' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Duarte met assist van E. Duplan Sparta Rotterdam 2-0
59' Wissel Jong Ajax Wissel N. Kühn voor V. Jensen Jong Ajax
59' Wissel Jong Ajax Wissel T. Bijleveld voor J. Ekkelenkamp Jong Ajax
69' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Wuytens Sparta Rotterdam
70' Penalty Jong Ajax Penalty T. Coremans Jong Ajax
70' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Danilo Sparta Rotterdam 2-1
71' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Danilo Jong Ajax 2-2
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel İ. Dervişoğlu voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
85' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor Danilo Jong Ajax
91' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Jong Ajax
Opstellingen Sparta Rotterdam - Jong Ajax
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Ajax

Sparta Rotterdam en Jong Ajax treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 21 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sparta Rotterdam te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sparta Rotterdam. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sparta Rotterdam 2
Winst Jong Ajax 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 2e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 12e plaats.