Nabeschouwing Telstar - FC Volendam (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Telstar - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Volendam (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Telstar en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Ondaan, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. FC Volendam kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Antwi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Telstar - FC Volendam
Goals
1
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
112
133
Gevaarlijke aanvallen
68
81
Corners
4
7
Wissels
3
1
LIVE Telstar - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan met assist van S. Lynen Telstar 1-0
44' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Antwi met assist van G. Smal FC Volendam 1-1
60' Wissel Telstar Wissel J. van Heertum voor D. van Iperen Telstar
68' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor M. Springer Telstar
76' Wissel Telstar Wissel D. Mertens voor S. van Doorm Telstar
77' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor J. Veerman FC Volendam
81' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Lynen Telstar
90' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Deul FC Volendam
Opstellingen Telstar - FC Volendam
De opstellingen van Telstar en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Nordin Bakker K
2 Robin Schouten V
3 Marco Tol V
5 Gijs Smal V
4 Darryl Bäly V
6 Kevin Visser M
8 Joey Veerman M
10 Anthony Berenstein A
9 Rodney Antwi A
7 Nick Doodeman A
11 Derry John Murkin A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
22 Jordi van Stappershoef K
16 Barry Lauwers K
14 Paul Kok V
13 Ties Evers V
15 Mohamed Betti V
12 Mike Eerdhuijzen V
17 Jari Vlak M
18 Boy Deul M
20 Cas Peters A
19 Martijn Kaars A
Voorbeschouwing Telstar - FC Volendam

Telstar en FC Volendam treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en FC Volendam elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst FC Volendam 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 15e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Telstar - FC Volendam Opstelling Telstar Opstelling FC Volendam Live Telstar - FC Volendam Live Telstar - FC Volendam kijken Telstar - FC Volendam kijken Live Telstar - FC Volendam stream Telstar - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Telstar - FC Volendam Uitslag Telstar - FC Volendam Statistieken Telstar - FC Volendam Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - FC Volendam wedden Telstar - FC Volendam gokken Telstar - FC Volendam Unibet