Nabeschouwing Roda JC - FC Den Bosch (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Roda JC het vrijdag 26 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Den Bosch (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door V. Vermeij, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Den Bosch opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het S. Beltrame die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Den Bosch.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Den Bosch
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
17
17
Schoten op doel
10
11
Aanvallen
53
48
Gevaarlijke aanvallen
38
39
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - FC Den Bosch 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
57' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
75' Wissel FC Den Bosch Wissel V. Vermeij voor D. Holla FC Den Bosch
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Väyrynen voor J. Vansteenkiste Roda JC Kerkrade
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor M. Remans Roda JC Kerkrade
83' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
86' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Romat voor S. Blummel FC Den Bosch
91' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt V. Vermeij met assist van J. van der Sande FC Den Bosch 0-1
93' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame FC Den Bosch 0-2
Opstellingen Roda JC - FC Den Bosch
De opstellingen van Roda JC en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - FC Den Bosch

Roda JC en FC Den Bosch treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roda JC en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst FC Den Bosch 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 13e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Roda JC - FC Den Bosch Opstelling Roda JC Opstelling FC Den Bosch Live Roda JC - FC Den Bosch Live Roda JC - FC Den Bosch kijken Roda JC - FC Den Bosch kijken Live Roda JC - FC Den Bosch stream Roda JC - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - FC Den Bosch Uitslag Roda JC - FC Den Bosch Statistieken Roda JC - FC Den Bosch Eerste Divisie 2018/2019 Roda JC - FC Den Bosch wedden Roda JC - FC Den Bosch gokken Roda JC - FC Den Bosch Unibet