Nabeschouwing PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen (9-1) || Eredivisie Vrouwen 2019/2020

Vrijdag 27 september 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2019/2020 neemt PSV het vrijdag 27 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen (9-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en Excelsior Barendrecht Vrouwen is geëindigd in een 9-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Snoeijs, waarmee PSV W met 1-0 de leiding nam. PSV W vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Smits op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van PSV W, waarmee J. Smits zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam PSV W geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Kuijpers. De 5-0 voor PSV W volgde even later in de 52e minuut nadat J. Biesmans namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 57e minuut werd de stand op 6-0 gezet na een benutte penalty van PSV W speler K. van Dooren. Het volgende doelpunt van PSV W viel in de 64e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van K. van Dooren. In de 67e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door J. Smits van PSV W die daarmee tekende voor de 8-0. In de 88e minuut en werd het 9-0 via K. van Dooren speler PSV W. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Excelsior Rotterdam W, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 9-1 eindstand in het voordeel van PSV.

LIVE PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen 9-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt PSV W Doelpunt K. Snoeijs PSV W 1-0
34' Doelpunt PSV W Doelpunt J. Smits PSV W 2-0
44' Doelpunt PSV W Doelpunt J. Smits PSV W 3-0
48' Doelpunt PSV W Doelpunt J. Kuijpers PSV W 4-0
52' Doelpunt PSV W Doelpunt J. Biesmans PSV W 5-0
57' Penalty PSV W Penalty K. van Dooren PSV W 6-0
64' Doelpunt PSV W Doelpunt K. van Dooren PSV W 7-0
67' Doelpunt PSV W Doelpunt J. Smits PSV W 8-0
88' Doelpunt PSV W Doelpunt K. van Dooren PSV W 9-0
89' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W 9-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Opstellingen PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen

Voorbeschouwing PSV - Excelsior Barendrecht Vrouwen

PSV en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Excelsior Barendrecht Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 7 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Excelsior Barendrecht Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSV 2
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 7e plaats.