Nabeschouwing Excelsior - VVV Venlo (1-0) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Excelsior het zaterdag 29 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - VVV Venlo (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door E. Ómarsson, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest A. Messaoud van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Perez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Excelsior verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Excelsior.

LIVE Excelsior - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Ómarsson met assist van A. Messaoud Excelsior 1-0
33' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Sušić VVV-Venlo
34' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
38' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Joosten voor P. Mlapa VVV-Venlo
62' Wissel Excelsior Wissel R. van der Meer voor L. Burnet Excelsior
66' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Borgmann voor R. Janssen VVV-Venlo
71' Wissel Excelsior Wissel M. El Hamdaoui voor M. Edwards Excelsior
79' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Samuelsen voor J. Promes VVV-Venlo
85' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor A. Messaoud Excelsior
93' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - VVV Venlo
Opstellingen Excelsior - VVV Venlo
De opstellingen van Excelsior en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Adrie Poldervaart
Coach Maurice Steijn
Voorbeschouwing Excelsior - VVV Venlo

Excelsior en VVV Venlo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Excelsior favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Excelsior 4
Winst VVV Venlo 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 13e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 6e plaats.