Nabeschouwing Fortuna Sittard - FC Emmen (3-1) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Fortuna Sittard het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - FC Emmen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Lukić zette Fortuna Sittard op een 1-0 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Fortuna Sittard vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lisandro Semedo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee A. Novakovich zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 76e minuut werd G. Bijl van FC Emmen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Emmen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 92 minuten deed R. Niemeijer iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Emmen werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fortuna Sittard.

LIVE Fortuna Sittard - FC Emmen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Fortuna Sittard Eigen doelpunt A. Lukić Fortuna Sittard 1-0
18' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt Lisandro Semedo met assist van A. Novakovich Fortuna Sittard 2-0
36' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor K. Heerings Fortuna Sittard
47' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Novakovich met assist van J. Smeets Fortuna Sittard 3-0
46' Wissel FC Emmen Wissel N. Kuipers voor A. Lukić FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor K. Veendorp FC Emmen
57' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Balić voor J. Smeets Fortuna Sittard
73' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor S. Braken FC Emmen
76' Rode kaart FC Emmen Rode kaart voor G. Bijl FC Emmen
76' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
83' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciss voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
85' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Hutten voor M. Diemers Fortuna Sittard
92' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Niemeijer met assist van A. Jansen FC Emmen 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - FC Emmen
Opstellingen Fortuna Sittard - FC Emmen
De opstellingen van Fortuna Sittard en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.