Nabeschouwing De Graafschap - Feyenoord (2-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt De Graafschap het zondag 12 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Feyenoord (2-0)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 2-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door F. Serrarens, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut moest Eric Botteghin van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Pol van Boekel een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Feyenoord verder met een speler minder. In de 80e minuut moest Feyenoord verder met een man minder nadat L. Sinisterra een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte S. Nijland de voorsprong door in de 95e minuut de 2-0 te scoren voor De Graafschap.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van De Graafschap.

LIVE De Graafschap - Feyenoord 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Serrarens De Graafschap 1-0
46' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nijland De Graafschap
46' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor J. St. Juste Feyenoord
59' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Eric Botteghin Feyenoord
65' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor E. Bakker De Graafschap
68' Rode kaart Feyenoord Rode kaart voor Eric Botteghin Feyenoord
71' Wissel De Graafschap Wissel F. Narsingh voor D. van Mieghem De Graafschap
74' Wissel De Graafschap Wissel R. Klaasen voor L. Owusu De Graafschap
74' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor R. van Persie Feyenoord
80' Rode kaart Feyenoord Rode kaart voor L. Sinisterra J. Toornstra Feyenoord
80' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Boëtius Feyenoord
89' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Y. El Jebli Feyenoord
95' Doelpunt De Graafschap Doelpunt S. Nijland De Graafschap 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Feyenoord
Opstellingen De Graafschap - Feyenoord
De opstellingen van De Graafschap en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.