Nabeschouwing Apollon - Kauno Žalgiris (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Apollon het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kauno Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Apollon - Kauno Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Kauno Žalgiris (4-0)

Het Europa League duel tussen Apollon en Kauno Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Apollon kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Zelaya. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Apollon via E. Zelaya op 2-0 kwam te staan. In de 60e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het E. Zelaya van Apollon die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Apollon in de 83e minuut, nadat A. Szalai de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Apollon.

LIVE Apollon - Kauno Žalgiris 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Kauno Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Zelaya met assist van J. Pedro Apollon 1-0
43' Penalty Apollon Penalty E. Zelaya Apollon 2-0
46' Wissel Kauno Žalgiris Wissel R. Sadauskas voor M. Dapkus Kauno Žalgiris
57' Wissel Apollon Wissel S. Gakpe voor I. Pittas Apollon
57' Wissel Apollon Wissel G. Gianniotas voor D. Aguirre Apollon
58' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor Rudinilson Kauno Žalgiris
60' Penalty Apollon Penalty E. Zelaya Apollon 3-0
61' Wissel Kauno Žalgiris Wissel E. Kloniunas voor Rudinilson Kauno Žalgiris
63' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor Joao Figueiredo Kauno Žalgiris
70' Wissel Apollon Wissel C. Kyriakou voor S. Markovic Apollon
70' Wissel Kauno Žalgiris Wissel B. Anisas voor R. Krusnauskas Kauno Žalgiris
83' Doelpunt Apollon Doelpunt A. Szalai met assist van F. Pereyra Apollon 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Kauno Žalgiris
Opstellingen Apollon - Kauno Žalgiris
De opstellingen van Apollon en Kauno Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kauno Žalgiris zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Apollon - Kauno Žalgiris

Apollon en Kauno Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Apollon en Kauno Žalgiris in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Apollon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Apollon favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kauno Žalgiris slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.