Nabeschouwing Dinamo Minsk - Liepāja (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 18:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Dinamo Minsk het donderdag 18 juli 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liepāja. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Traktar in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - Liepāja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Liepāja (1-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en Liepāja is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Liepāja. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Spataru, waarmee Liepāja met 0-1 de leiding nam. Liepāja vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dodo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van V. Ralkevics zorgde ervoor dat Dinamo Minsk in de 91e minuut op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Walsh, waardoor Liepāja een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Minsk - Liepāja
Goals
1
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
146
124
Gevaarlijke aanvallen
81
61
Corners
7
7
Wissels
3
2
LIVE Dinamo Minsk - Liepāja 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Liepāja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Liepāja Doelpunt D. Spataru met assist van A. Fortes Liepāja 0-1
38' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor L. Strumia Liepāja
44' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor R. Friday Emeka Liepāja
60' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor Dodo Liepāja
61' Wissel Dinamo Minsk Wissel K. Vergeichik voor E. Zubovich Dinamo Minsk
70' Doelpunt Liepāja Doelpunt Dodo met assist van R. Jurkovskis Liepāja 0-2
74' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Ksenofontov voor G. Tigiev Dinamo Minsk
76' Wissel Liepāja Wissel M. Kigurs voor D. Spataru Liepāja
77' Wissel Liepāja Wissel V. Askerov voor R. Friday Emeka Liepāja
79' Wissel Dinamo Minsk Wissel N. Demchenko voor A. Zaleskiy Dinamo Minsk
91' Eigen doelpunt Dinamo Minsk Eigen doelpunt V. Ralkevics Dinamo Minsk 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk - Liepāja
Opstellingen Dinamo Minsk - Liepāja
De opstellingen van Dinamo Minsk en Liepāja zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Minsk gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liepāja zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Dinamo Minsk
# Speler Pos.
24
35 Sergei Ignatovich K
8 Nikita Kaplenko M
14 Aleksandr Ksenofontov M
19 Vladislav Lyakh M
44 Nikolay Ivanov M
27 Kirill Vergeychik A
Voorbeschouwing Dinamo Minsk - Liepāja

Dinamo Minsk en Liepāja spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Minsk en Liepāja in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Minsk 0
Winst Liepāja 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Minsk - Liepāja Opstelling Dinamo Minsk Opstelling Liepāja Live Dinamo Minsk - Liepāja Live Dinamo Minsk - Liepāja kijken Dinamo Minsk - Liepāja kijken Live Dinamo Minsk - Liepāja stream Dinamo Minsk - Liepāja Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Minsk - Liepāja Uitslag Dinamo Minsk - Liepāja Statistieken Dinamo Minsk - Liepāja Europa League 2019/2020 Dinamo Minsk - Liepāja wedden Dinamo Minsk - Liepāja gokken Dinamo Minsk - Liepāja Unibet