Nabeschouwing Neftçi - Speranţa Nisporeni (6-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Neftçi het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Speranţa Nisporeni. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - Speranţa Nisporeni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Speranţa Nisporeni (6-0)

Het Europa League duel tussen Neftçi en Speranţa Nisporeni is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 6-0 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door V. Platellas, waarmee Neftçi met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 24e minuut voor dat Neftçi via E. Makhmudov op 2-0 kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Neftçi, waarmee V. Platellas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Neftçi geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Dario. De 5-0 voor Neftçi volgde even later in de 67e minuut nadat S. Joseph-Monrose namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Neftçi speler I. Zulfugarli, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Julian Weinberger en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Neftçi, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Neftçi - Speranţa Nisporeni 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Speranţa Nisporeni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Neftçi Doelpunt V. Platellas Neftçi 1-0
24' Penalty Neftçi Penalty E. Makhmudov Neftçi 2-0
25' Gele kaart Speranţa Nisporeni Gele kaart voor F. Ponce Speranţa Nisporeni
40' Doelpunt Neftçi Doelpunt V. Platellas met assist van O. Buludov Neftçi 3-0
42' Doelpunt Neftçi Doelpunt Dario met assist van V. Platellas Neftçi 4-0
46' Gele kaart Speranţa Nisporeni Gele kaart voor S. Efros Speranţa Nisporeni
54' Wissel Neftçi Wissel R. Hajiyev voor V. Platellas Neftçi
54' Wissel Neftçi Wissel S. Mustivar voor M. Kane Neftçi
55' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel I. Dragan voor C. Sandu Speranţa Nisporeni
67' Doelpunt Neftçi Doelpunt S. Joseph-Monrose met assist van Dario Neftçi 5-0
68' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel F. Rios voor F. Eloundou Speranţa Nisporeni
71' Wissel Neftçi Wissel I. Zulfugarli voor Dario Neftçi
78' Doelpunt Neftçi Doelpunt I. Zulfugarli met assist van R. Hajiyev Neftçi 6-0
78' Wissel Speranţa Nisporeni Wissel D. Mosquera voor R. Chelari Speranţa Nisporeni
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Speranţa Nisporeni
Opstellingen Neftçi - Speranţa Nisporeni
De opstellingen van Neftçi en Speranţa Nisporeni zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Speranţa Nisporeni zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Neftçi - Speranţa Nisporeni

Neftçi en Speranţa Nisporeni spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Neftçi en Speranţa Nisporeni in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Neftçi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Neftçi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Speranţa Nisporeni slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.