Nabeschouwing Coleraine - Motherwell (2-2) (0-3 na strafschoppen) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Coleraine het donderdag 17 september 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Showgrounds in Coleraine.

Via de Coleraine - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coleraine - Motherwell (2-2) (0-3 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Coleraine en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een overwinning voor Motherwell. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Motherwell het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 0-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. Lang, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Motherwell vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Watt op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Coleraine vervolgens op 1-2. Het was B. Doherty die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

In de 89e minuut werd B. Mugabi van Motherwell met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Motherwell het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 90e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Coleraine speler B. Doherty.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-3 score in het voordeel van Motherwell, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Coleraine - Motherwell 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coleraine - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Coleraine Wissel J. Glackin voor A. Jarvis Coleraine
16' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Lang met assist van S. ODonnell Motherwell 0-1
37' Doelpunt Motherwell Doelpunt T. Watt met assist van L. Polworth Motherwell 0-2
49' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor M. OHara Motherwell
49' Penalty Coleraine Penalty B. Doherty Coleraine 1-2
52' Wissel Coleraine Wissel E. Bradley voor S. Nixon Coleraine
65' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor N. McGinley Motherwell
71' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Lang Motherwell
74' Wissel Coleraine Wissel I. Parkhill voor A. Traynor Coleraine
75' Gele kaart Coleraine Gele kaart voor J. Carson Coleraine
84' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Lamie Motherwell
87' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor L. Polworth Motherwell
87' Wissel Motherwell Wissel J. Hastie voor C. Lang Motherwell
89' Rode kaart Motherwell Rode kaart voor B. Mugabi Motherwell
90' Penalty Coleraine Penalty B. Doherty Coleraine 2-2
91' Wissel Motherwell Wissel C. Long voor A. Campbell Motherwell
117' Wissel Coleraine Wissel C. Allen voor J. McLaughlin Coleraine
1' Penalty gescoord in shootout Motherwell Penalty gescoord in shootout M. OHara Motherwell 0-1
1' Penalty gemist in shootout Coleraine Penalty gemist in shootout I. Parkhill Coleraine
2' Penalty gescoord in shootout Motherwell Penalty gescoord in shootout T. Watt Motherwell 0-2
2' Penalty gemist in shootout Coleraine Penalty gemist in shootout L. Kane Coleraine
3' Penalty gescoord in shootout Motherwell Penalty gescoord in shootout S. ODonnell Motherwell 0-3
3' Penalty gemist in shootout Coleraine Penalty gemist in shootout G. McConaghie Coleraine
Video hoogtepunten en samenvatting Coleraine - Motherwell
Opstellingen Coleraine - Motherwell
De opstellingen van Coleraine en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coleraine gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.