Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Motherwell (3-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 24 september 2020 - 19:30 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 24 september 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Motherwell (3-0)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Vitor, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. In de 70e minuut kreeg D. Gallagher van Motherwell voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Motherwell de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Hapoel Be'er Sheva vervolgens op 2-0. Het was Josue die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

In de 83e minuut volgde een derde treffer van Hapoel Be'er Sheva, waarmee E. Acolatse zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergiy Boyko, waardoor Hapoel Be'er Sheva een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Motherwell 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
43' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Vitor met assist van Josue Hapoel Be'er Sheva 1-0
48' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor T. Watt Motherwell
48' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
54' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor O. Dadya Hapoel Be'er Sheva
56' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. ODonnell Motherwell
56' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva
58' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Bareiro Hapoel Be'er Sheva
59' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Varenne voor J. Agudelo Hapoel Be'er Sheva
69' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Gallagher Motherwell
70' Tweede gele kaart Motherwell Tweede gele kaart voor D. Gallagher Motherwell
71' Penalty Hapoel Be'er Sheva Penalty Josue Hapoel Be'er Sheva 2-0
72' Wissel Motherwell Wissel C. Lang voor C. Long Motherwell
75' Wissel Motherwell Wissel J. White voor T. Watt Motherwell
83' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Acolatse met assist van S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva 3-0
86' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor E. Acolatse Hapoel Be'er Sheva
86' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Meli voor S. Sallalich Hapoel Be'er Sheva
87' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor L. Polworth Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Motherwell
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Motherwell
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.