Nabeschouwing APOEL - Basel (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt APOEL het donderdag 20 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Basel.

Via de APOEL - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Basel (0-3)

Het Europa League duel tussen APOEL en Basel is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 0-3 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Petretta, waarmee Basel met 0-1 de leiding nam. Basel vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Stocker op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Basel, waarmee Arthur zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Basel een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE APOEL - Basel 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Basel Doelpunt R. Petretta met assist van E. Comert Basel 0-1
28' Gele kaart APOEL Gele kaart voor A. Pavlovic APOEL
53' Doelpunt Basel Doelpunt V. Stocker met assist van F. Frei Basel 0-2
56' Wissel APOEL Wissel L. Hallenius voor A. Pavlovic APOEL
62' Gele kaart Basel Gele kaart voor O. Alderete Basel
66' Doelpunt Basel Doelpunt Arthur met assist van R. Petretta Basel 0-3
71' Wissel APOEL Wissel A. Jakolis voor T. De Vincenti APOEL
73' Gele kaart APOEL Gele kaart voor U. Matic APOEL
73' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
74' Wissel Basel Wissel K. Ademi voor Arthur Basel
80' Wissel Basel Wissel A. Pululu voor R. Petretta Basel
80' Wissel APOEL Wissel C. Wheeler voor N. Ioannou APOEL
83' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Jensen APOEL
84' Wissel Basel Wissel O. Bunjaku voor F. Frei Basel
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Basel
Opstellingen APOEL - Basel
De opstellingen van APOEL en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Basel zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Basel

APOEL en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Orel Grinfeeld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat APOEL en Basel elkaar treffen in de Europa League.