Nabeschouwing Apollon - Austria Wien (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Apollon het donderdag 15 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Apollon - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Austria Wien (3-1)

Het Europa League duel tussen Apollon en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Pawel Gil geëindigd in een 3-1 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Maudo, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Gakpe in de 47e minuut zorgde er even later voor dat Apollon weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van J. Handl kwam Apollon in de 55e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Apollon vergroot nadat G. Gianniotas de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Apollon.

LIVE Apollon - Austria Wien 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Maudo met assist van A. Grunwald Austria Wien 0-1
26' Gele kaart Apollon Gele kaart voor C. Kyriakou Apollon
30' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Maudo Austria Wien
47' Penalty Apollon Penalty S. Gakpe Apollon 1-1
55' Eigen doelpunt Apollon Eigen doelpunt J. Handl Apollon 2-1
63' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor D. Fitz Austria Wien
63' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor M. Sax Austria Wien
63' Wissel Austria Wien Wissel J. Jeggo voor D. Fitz Austria Wien
66' Wissel Apollon Wissel I. Pittas voor F. Pereyra Apollon
67' Doelpunt Apollon Doelpunt G. Gianniotas met assist van J. Pedro Apollon 3-1
71' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor C. Monschein Austria Wien
75' Wissel Apollon Wissel E. Nsue voor C. Kyriakou Apollon
81' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor B. Pichler Austria Wien
83' Wissel Apollon Wissel E. Zelaya voor S. Gakpe Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Austria Wien
Opstellingen Apollon - Austria Wien
De opstellingen van Apollon en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.