Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Roma (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Borussia M'gladbach het donderdag 7 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Roma (2-1)

Het Europa League duel tussen Borussia M'gladbach en Roma is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Fazio zette Borussia Mönchengladbach op een 1-0 voorsprong in de 35e minuut van de wedstrijd. Roma kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Fazio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette M. Thuram zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Borussia M'gladbach een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Borussia M'gladbach - Roma 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
35' Eigen doelpunt Borussia Mönchengladbach Eigen doelpunt F. Fazio M. Thuram Borussia Mönchengladbach 1-0
41' Gele kaart Roma Gele kaart voor G. Mancini Roma
45' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor L. Benes Borussia Mönchengladbach
59' Wissel Roma Wissel A. Diawara voor G. Mancini Roma
64' Doelpunt Roma Doelpunt F. Fazio met assist van A. Kolarov Roma 1-1
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Plea voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Roma Wissel C. Under voor N. Zaniolo Roma
80' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor J. Pastore Roma
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel R. Bensebaini voor O. Wendt Borussia Mönchengladbach
87' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Santon Roma
88' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Diawara Roma
95' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram met assist van A. Plea Borussia Mönchengladbach 2-1
95' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
96' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Kramer Ch. Borussia Mönchengladbach
96' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Neuhaus F. Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Roma
Opstellingen Borussia M'gladbach - Roma
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.