Nabeschouwing Brann - Shamrock Rovers (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Brann het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brann Stadion in Bergen.

Via de Brann - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brann - Shamrock Rovers (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Brann en Shamrock Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door T. Teniste, waarmee Brann met 1-0 de leiding nam. Shamrock Rovers kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Lopes, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Brann vervolgens op 2-1. Het was V. Berisha die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Shamrock Rovers nadat R. Lopes in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Brann - Shamrock Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brann - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Brann Doelpunt T. Teniste Brann 1-0
34' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt R. Lopes met assist van J. Byrne Shamrock Rovers 1-1
36' Penalty Brann Penalty V. Berisha Brann 2-1
49' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Finn Shamrock Rovers
66' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor T. Clarke Shamrock Rovers
66' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. Cummins voor A. Greene Shamrock Rovers
68' Wissel Brann Wissel P. Strand voor K. Lokberg Brann
74' Wissel Brann Wissel R. Jenssen voor A. Ordagic Brann
77' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. McEneff voor R. Finn Shamrock Rovers
83' Wissel Brann Wissel D. K. Bamba voor G. Koomson Brann
93' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor E. Boyle Shamrock Rovers
93' Gele kaart Brann Gele kaart voor V. Berisha Brann
94' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt R. Lopes met assist van J. Byrne Shamrock Rovers 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brann - Shamrock Rovers
Opstellingen Brann - Shamrock Rovers
De opstellingen van Brann en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brann gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.