Nabeschouwing Brondby - Lechia Gdańsk (4-1) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Brondby het donderdag 1 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lechia Gdańsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadion in Brøndby.

Via de Brondby - Lechia Gdańsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Lechia Gdańsk (4-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Brondby en Lechia Gdańsk is onder leiding van scheidsrechter Miroslav Zelinka geëindigd in een 4-1 overwinning voor Brondby. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 4-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Brondby dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door P. Arajuuri, waarmee Brøndby met 1-0 de leiding nam. Brøndby vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Wilczek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Lechia Gdańsk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Paixao. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 4-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Brøndby vergroot nadat J. Lindstrom de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 118e minuut wist J. Lindstrom namens Brøndby de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Miroslav Zelinka af en was het Brondby die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Lechia Gdańsk
Goals
4
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
28
10
Schoten op doel
12
4
Aanvallen
144
151
Gevaarlijke aanvallen
90
59
Corners
14
6
Wissels
4
4
LIVE Brondby - Lechia Gdańsk 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Lechia Gdańsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Brøndby Doelpunt P. Arajuuri met assist van D. Kaiser Brøndby 1-0
45' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Jung Brøndby
53' Doelpunt Brøndby Doelpunt K. Wilczek met assist van S. Hedlund Brøndby 2-0
57' Wissel Lechia Gdańsk Wissel M. Gajos voor D. Lukasik Lechia Gdańsk
57' Wissel Lechia Gdańsk Wissel S. Peszko voor Z. Udovicic Lechia Gdańsk
67' Doelpunt Lechia Gdańsk Doelpunt F. Paixao met assist van S. Peszko Lechia Gdańsk 2-1
70' Wissel Brøndby Wissel M. Uhre voor S. Tibbling Brøndby
77' Wissel Brøndby Wissel T. B. Borkeeiet voor L. Christensen Brøndby
90' Wissel Brøndby Wissel J. Lindstrom voor S. Hedlund Brøndby
94' Doelpunt Brøndby Doelpunt J. Lindstrom met assist van K. Mensah Brøndby 3-1
97' Wissel Lechia Gdańsk Wissel R. Wolski voor L. Haraslin Lechia Gdańsk
97' Wissel Lechia Gdańsk Wissel A. Sobiech voor F. Paixao Lechia Gdańsk
102' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor M. Uhre Brøndby
107' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor T. B. Borkeeiet Brøndby
107' Gele kaart Lechia Gdańsk Gele kaart voor S. Peszko Lechia Gdańsk
107' Gele kaart Lechia Gdańsk Gele kaart voor F. Mladenovic Lechia Gdańsk
118' Doelpunt Brøndby Doelpunt J. Lindstrom Brøndby 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Lechia Gdańsk
Opstellingen Brondby - Lechia Gdańsk
De opstellingen van Brondby en Lechia Gdańsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brondby gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lechia Gdańsk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Lechia Gdańsk
# Speler Pos.
1 Zlatan Alomerovic K
4 Adam Chrzanowski V
27 Rafał Wolski M
7 Maciej Gajos M
21 Sławomir Peszko M
10 Egy Maulana Vikri M
90 Artur Sobiech A
Voorbeschouwing Brondby - Lechia Gdańsk

Brondby en Lechia Gdańsk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miroslav Zelinka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brondby en Lechia Gdańsk in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lechia Gdańsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lechia Gdańsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brondby te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brondby. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brondby 0
Winst Lechia Gdańsk 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Brondby - Lechia Gdańsk Opstelling Brondby Opstelling Lechia Gdańsk Live Brondby - Lechia Gdańsk Live Brondby - Lechia Gdańsk kijken Brondby - Lechia Gdańsk kijken Live Brondby - Lechia Gdańsk stream Brondby - Lechia Gdańsk Fox Sports Nabeschouwing Brondby - Lechia Gdańsk Uitslag Brondby - Lechia Gdańsk Statistieken Brondby - Lechia Gdańsk Europa League 2019/2020 Brondby - Lechia Gdańsk wedden Brondby - Lechia Gdańsk gokken Brondby - Lechia Gdańsk Unibet