Nabeschouwing CFR Cluj - Sevilla (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt CFR Cluj het donderdag 20 februari 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj.

Via de CFR Cluj - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Sevilla (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen CFR Cluj en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 59 minuten. C. Deac maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee CFR Cluj vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Sevilla het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk Y. En Nesyri die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE CFR Cluj - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Fernando Sevilla
59' Penalty CFR Cluj Penalty C. Deac CFR Cluj 1-0
73' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor J. Navas Sevilla
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Sevilla
74' Wissel CFR Cluj Wissel O. Hoban voor C. Paun-Alexandru CFR Cluj
78' Wissel Sevilla Wissel Rony Lopes voor L. Ocampos Sevilla
82' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van L. de Jong Sevilla 1-1
83' Wissel CFR Cluj Wissel M. Rondon voor L. Traore CFR Cluj
85' Wissel CFR Cluj Wissel C. Golofca voor B. Omrani CFR Cluj
91' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor Suso Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Sevilla
Opstellingen CFR Cluj - Sevilla
De opstellingen van CFR Cluj en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CFR Cluj - Sevilla

CFR Cluj en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CFR Cluj en Sevilla elkaar treffen in de Europa League.