Nabeschouwing Crusaders - B36 (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Crusaders het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - B36 (2-0)

Het Europa League duel tussen Crusaders en B36 is onder leiding van scheidsrechter Igal Frid geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crusaders. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Owens van Crusaders via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het C. Hegarty die Crusaders op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Crusaders via een goal van P. Lowry in de 79e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crusaders.

LIVE Crusaders - B36 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
2' Penalty gemist Crusaders Penalty gemist J. Owens Crusaders
10' Gele kaart B36 Gele kaart voor J. Naes B36
30' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor C. Hegarty Crusaders
33' Doelpunt Crusaders Doelpunt C. Hegarty Crusaders 1-0
38' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor M. Ruddy Crusaders
41' Gele kaart B36 Gele kaart voor L. Cieslewicz B36
43' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
56' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor J. Forsythe Crusaders
60' Wissel B36 Wissel S. Radosavlevic voor B. Heinesen B36
62' Gele kaart B36 Gele kaart voor A. Eriksen B36
63' Wissel Crusaders Wissel R. Hale voor D. Caddell Crusaders
78' Wissel Crusaders Wissel D. Cushley voor P. Heatley Crusaders
79' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Lowry met assist van J. Owens Crusaders 2-0
91' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor M. Przybylski B36
93' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor B. Burns Crusaders
97' Wissel B36 Wissel B. Jacobsen voor L. Cieslewicz B36
99' Wissel Crusaders Wissel G. Thompson voor J. Forsythe Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - B36
Opstellingen Crusaders - B36
De opstellingen van Crusaders en B36 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crusaders gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en B36 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.