Nabeschouwing DAC - Atromitos (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt DAC het donderdag 25 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Atromitos. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna in Dunajská Streda.

Via de DAC - Atromitos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Atromitos (1-2)

Het Europa League duel tussen DAC en Atromitos is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atromitos. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Umbides, waarmee Atromitos met 0-1 de leiding nam. Dunajská Streda kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Vida, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette G. Manousos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atromitos de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastian Dankert, waardoor Atromitos een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE DAC - Atromitos 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Atromitos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Atromitos Doelpunt J. Umbides Atromitos 0-1
30' Wissel Dunajská Streda Wissel K. Vida voor R. Connor Dunajská Streda
35' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt K. Vida met assist van Z. Kalmar Dunajská Streda 1-1
39' Wissel Atromitos Wissel S. Natsos voor K. Kivrakidis Atromitos
40' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor L. Cmelik Dunajská Streda
43' Doelpunt Atromitos Doelpunt G. Manousos met assist van J. Umbides Atromitos 1-2
60' Wissel Dunajská Streda Wissel D. Veselovsky voor L. Cmelik Dunajská Streda
61' Wissel Atromitos Wissel Farley voor C. NSikulu Atromitos
73' Wissel Dunajská Streda Wissel C. Blackman voor E. Davis Dunajská Streda
74' Wissel Atromitos Wissel T. Khila voor A. Vellios Atromitos
Video hoogtepunten en samenvatting DAC - Atromitos
Opstellingen DAC - Atromitos
De opstellingen van DAC en Atromitos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atromitos zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing DAC - Atromitos

DAC en Atromitos spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DAC en Atromitos elkaar treffen in de Europa League.