Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Engordany (6-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Dinamo Tbilisi het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Engordany. De wedstrijd wordt gespeeld in Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi.

Via de Dinamo Tbilisi - Engordany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tbilisi - Engordany (6-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Tbilisi en Engordany is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 6-0 overwinning voor Dinamo Tbilisi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door G. Kukhianidze, waarmee Dinamo Tbilisi met 2-0 de leiding nam. Door een benutte penalty kwam Dinamo Tbilisi vervolgens op 4-0. Het was L. Kutalia die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist G. Zaria namens Dinamo Tbilisi de eindstand op het scorebord te zetten: 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Morten Krogh en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Dinamo Tbilisi, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Dinamo Tbilisi - Engordany 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tbilisi - Engordany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Engordany Gele kaart voor H. Bouharma Engordany
6' Gele kaart Engordany Gele kaart voor N. Ninua Engordany 1-0
21' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt G. Kukhianidze Dinamo Tbilisi 2-0
57' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Zaria voor G. Papava Dinamo Tbilisi
61' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt N. Kavtaradze Dinamo Tbilisi 3-0
66' Gele kaart Engordany Gele kaart voor S. Varela Engordany
69' Penalty Dinamo Tbilisi Penalty L. Kutalia Dinamo Tbilisi 4-0
71' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Sebastiá Gómez Engordany
71' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt G. Kukhianidze Dinamo Tbilisi 5-0
71' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Kutalia Dinamo Tbilisi
75' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Mario Spano Engordany
79' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Zaria Dinamo Tbilisi
80' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt G. Zaria Dinamo Tbilisi 6-0
85' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Edu Peppe Engordany
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tbilisi - Engordany
Opstellingen Dinamo Tbilisi - Engordany
De opstellingen van Dinamo Tbilisi en Engordany zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Tbilisi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Engordany zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Tbilisi - Engordany

Dinamo Tbilisi en Engordany spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Morten Krogh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Tbilisi en Engordany elkaar treffen in de Europa League.