Nabeschouwing Engordany - La Fiorita (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 4 juli 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Engordany het donderdag 4 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen La Fiorita. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella in Andorra la Vella.

Via de Engordany - La Fiorita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engordany - La Fiorita (2-1)

Het Europa League duel tussen Engordany en La Fiorita is onder leiding van scheidsrechter Alexandr Tean geëindigd in een 2-1 overwinning voor Engordany. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door N. Zugic, waarmee Engordany met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Coca zorgde ervoor dat La Fiorita op 1-1 kwam te staan in de 78e minuut. Via een eigen goal van M. Gasperoni kwam Engordany in de 84e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandr Tean, waardoor Engordany een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Engordany - La Fiorita 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engordany - La Fiorita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Engordany Doelpunt N. Zugic met assist van S. Gomez Engordany 1-0
31' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Hirsch La Fiorita
32' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Bracaletti La Fiorita
38' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Laborda Engordany
56' Wissel Engordany Wissel M. Lafont voor M. Laborda Engordany
63' Wissel La Fiorita Wissel A. Amati voor S. Loiodice La Fiorita
66' Gele kaart Engordany Gele kaart voor M. Spano Engordany
72' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor M. Gasperoni La Fiorita
74' Wissel La Fiorita Wissel F. Castellazzi voor A. Bracaletti La Fiorita
76' Wissel Engordany Wissel M. Ferre voor N. Zugic Engordany
78' Eigen doelpunt La Fiorita Eigen doelpunt J. Coca La Fiorita 1-1
84' Eigen doelpunt Engordany Eigen doelpunt M. Gasperoni Engordany 2-1
86' Wissel Engordany Wissel S. Varela voor F. Serra Engordany
87' Wissel La Fiorita Wissel A. Guidi voor A. Hirsch La Fiorita
88' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Engordany
89' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor L. Righini La Fiorita
Video hoogtepunten en samenvatting Engordany - La Fiorita
Opstellingen Engordany - La Fiorita
De opstellingen van Engordany en La Fiorita zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engordany gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en La Fiorita zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Engordany - La Fiorita

Engordany en La Fiorita spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandr Tean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Engordany en La Fiorita in de Europa League vond plaats op 27 juni 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Engordany. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Engordany favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl La Fiorita slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.