Nabeschouwing Espanyol - Ferencváros (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Espanyol het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Ferencváros (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Espanyol en Ferencváros geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Lopez zette Ferencváros op een 0-1 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Espanyol kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Vargas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Espanyol - Ferencváros 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Ferencváros Eigen doelpunt J. Lopez Isael Ferencváros 0-1
41' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Ihnatenko Ferencváros
56' Wissel Espanyol Wissel J. Calleri voor O. Melendo Espanyol
60' Doelpunt Espanyol Doelpunt M. Vargas Espanyol 1-1
64' Wissel Ferencváros Wissel N. Signevich voor Isael Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel G. Lovrencsics voor E. Botka Ferencváros
67' Wissel Espanyol Wissel A. Giner Pedrosa voor D. Vila Espanyol
74' Wissel Espanyol Wissel V. Campuzano voor M. Vargas Espanyol
85' Wissel Ferencváros Wissel A. Frimpong voor D. Ihnatenko Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Ferencváros
Opstellingen Espanyol - Ferencváros
De opstellingen van Espanyol en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.