Nabeschouwing Getafe - Ajax (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Getafe het donderdag 20 februari 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Ajax (2-0)

Het Europa League duel tussen Getafe en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Deyverson, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Getafe opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Kenedy die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Getafe.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Getafe.

LIVE Getafe - Ajax 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Alvarez Ajax
38' Doelpunt Getafe Doelpunt Deyverson met assist van M. Olivera Getafe 1-0
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
54' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
55' Gele kaart Ajax Gele kaart voor R. Babel Ajax
55' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
57' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
57' Wissel Getafe Wissel Angel voor Deyverson Getafe
68' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor L. Traore Ajax
68' Wissel Ajax Wissel P. Schuurs voor E. Alvarez Ajax
72' Wissel Getafe Wissel J. Molina voor J. Mata Getafe
88' Wissel Getafe Wissel Kenedy voor Cucu Getafe
93' Doelpunt Getafe Doelpunt Kenedy Getafe 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Ajax
Opstellingen Getafe - Ajax
De opstellingen van Getafe en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Ajax

Getafe en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Ajax elkaar treffen in de Europa League.