Nabeschouwing Häcken - AZ (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Häcken het donderdag 1 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Bravida Arena in Gothenburg.

Via de Häcken - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Häcken - AZ (0-3)

Het Europa League duel tussen Häcken en AZ is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 0-3 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Boadu, waarmee AZ met 0-1 de leiding nam. AZ vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Stengs op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van AZ, waarmee G. Til zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Schneider, waardoor AZ een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Häcken - AZ 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Häcken - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Wuytens AZ
39' Gele kaart Häcken Gele kaart voor R. Lindgren Häcken
39' Gele kaart AZ Gele kaart voor C. Stengs AZ
42' Doelpunt AZ Doelpunt M. Boadu met assist van G. Til AZ 0-1
57' Doelpunt AZ Doelpunt C. Stengs met assist van M. Boadu AZ 0-2
65' Wissel Häcken Wissel A. Youssef voor Paulinho Häcken
67' Doelpunt AZ Doelpunt G. Til met assist van M. Boadu AZ 0-3
67' Wissel AZ Wissel T. Ouwejan voor O. Idrissi AZ
72' Wissel AZ Wissel J. Clasie voor G. Til AZ
75' Wissel Häcken Wissel A. Andersson voor E. Ekpolo Häcken
79' Wissel AZ Wissel F. Druijf voor M. Boadu AZ
85' Wissel Häcken Wissel G. Berggren voor E. Friberg Häcken
Video hoogtepunten en samenvatting Häcken - AZ
Opstellingen Häcken - AZ
De opstellingen van Häcken en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Häcken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Häcken - AZ

Häcken en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Häcken en AZ in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.