Nabeschouwing Hibernians - Shakhtyor (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Hibernians het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtyor. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Hibernians - Shakhtyor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernians - Shakhtyor (0-1)

Het Europa League duel tussen Hibernians en Shakhtyor is onder leiding van scheidsrechter Furkhat Atazhanov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shakhtyor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Gromyko in de 33e minuut, waardoor Shakhtyor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het M. Tatarkov die Shakhtyor op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 73e minuut kreeg F. Apap van Hibernians voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hibernians de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Shakhtyor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Hibernians - Shakhtyor
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
117
94
Gevaarlijke aanvallen
80
67
Overtredingen
11
15
Buitenspel
1
5
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Hibernians - Shakhtyor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernians - Shakhtyor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Mbong Hibernians
33' Rode kaart Shakhtyor Rode kaart voor V. Gromyko Shakhtyor
37' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor F. Apap Hibernians
58' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor E. Bakaj Shakhtyor
64' Wissel Shakhtyor Wissel M. Tatarkov voor M. Ebong Shakhtyor
65' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt M. Tatarkov Shakhtyor 0-1
67' Wissel Hibernians Wissel J. Wemmer voor Marcio Hibernians
73' Tweede gele kaart Hibernians Tweede gele kaart voor F. Apap Hibernians
78' Wissel Shakhtyor Wissel I. Burko voor V. Gromyko Shakhtyor
80' Wissel Hibernians Wissel C. Zammit voor J. Mbong Hibernians
80' Wissel Hibernians Wissel M. Farrugia voor J. Grech Hibernians
82' Wissel Shakhtyor Wissel N. Yanush voor E. Bakaj Shakhtyor
90' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor M. Tatarkov Shakhtyor
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernians - Shakhtyor
Opstellingen Hibernians - Shakhtyor
De opstellingen van Hibernians en Shakhtyor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernians gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shakhtyor zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Stefano Sanderra
Wissels Hibernians
# Speler Pos.
1 Matthew Calleja Cremona K
22 Matthew Farrugia K
18 Connor Zammit V
4 Jens Wemmer V
17 Matthew Ellul V
99 Daneel Abela M
30 David Xuereb M
Formatie 4-1-3-2
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Hibernians - Shakhtyor

Hibernians en Shakhtyor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Furkhat Atazhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernians en Shakhtyor in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtyor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Shakhtyor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hibernians te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hibernians. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hibernians 0
Winst Shakhtyor 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Hibernians - Shakhtyor Opstelling Hibernians Opstelling Shakhtyor Live Hibernians - Shakhtyor Live Hibernians - Shakhtyor kijken Hibernians - Shakhtyor kijken Live Hibernians - Shakhtyor stream Hibernians - Shakhtyor Fox Sports Nabeschouwing Hibernians - Shakhtyor Uitslag Hibernians - Shakhtyor Statistieken Hibernians - Shakhtyor Europa League 2019/2020 Hibernians - Shakhtyor wedden Hibernians - Shakhtyor gokken Hibernians - Shakhtyor Unibet