Nabeschouwing Kauno Žalgiris - Apollon (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kauno Žalgiris het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalinės futbolo akademijos stadionas in Kaunas.

Via de Kauno Žalgiris - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kauno Žalgiris - Apollon (0-2)

Het Europa League duel tussen Kauno Žalgiris en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Admir Šehović geëindigd in een 0-2 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Pittas, waarmee Apollon met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 89e minuut voor dat Apollon via E. Zelaya op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Apollon.

LIVE Kauno Žalgiris - Apollon 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kauno Žalgiris - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Apollon Gele kaart voor E. Zelaya Apollon
14' Doelpunt Apollon Doelpunt I. Pittas Apollon 0-1
29' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor Joao Figueiredo Kauno Žalgiris
42' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor K. Silkaitis Kauno Žalgiris
46' Wissel Apollon Wissel A. Szalai voor V. Selimovic Apollon
47' Gele kaart Apollon Gele kaart voor J. Pedro Apollon
59' Wissel Kauno Žalgiris Wissel E. Kloniunas voor Rudinilson Kauno Žalgiris
60' Gele kaart Apollon Gele kaart voor E. Sachetti Apollon
65' Wissel Apollon Wissel S. Gakpe voor F. Papoulis Apollon
66' Wissel Kauno Žalgiris Wissel L. Pilibaitis voor D. Sesplaukis Kauno Žalgiris
74' Gele kaart Kauno Žalgiris Gele kaart voor D. Galkevicius Kauno Žalgiris
79' Wissel Kauno Žalgiris Wissel P. Otele voor P. Sirvys Kauno Žalgiris
80' Wissel Apollon Wissel D. Aguirre voor A. Sardinero Apollon
89' Penalty Apollon Penalty E. Zelaya Apollon 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kauno Žalgiris - Apollon
Opstellingen Kauno Žalgiris - Apollon
De opstellingen van Kauno Žalgiris en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kauno Žalgiris gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kauno Žalgiris - Apollon

Kauno Žalgiris en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Admir Šehović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kauno Žalgiris en Apollon elkaar treffen in de Europa League.