Nabeschouwing Kopenhagen - Celtic (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kopenhagen het donderdag 20 februari 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Celtic (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Kopenhagen en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door O. Edouard, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. NDoye, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor FC Copenhagen om te scoren. J. Stage was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kopenhagen - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard met assist van C. McGregor Celtic 0-1
49' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor B. Oviedo FC Copenhagen
52' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye met assist van R. Falk FC Copenhagen 1-1
60' Wissel Celtic Wissel M. Elyounoussi voor O. Ntcham Celtic
68' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
73' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Kaufmann voor M. Santos FC Copenhagen
73' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Bengtsson voor B. Oviedo FC Copenhagen
73' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor S. Brown Celtic
78' Gele kaart Celtic Gele kaart voor R. Christie Celtic
79' Penalty gemist FC Copenhagen Penalty gemist J. Stage FC Copenhagen
83' Gele kaart Celtic Gele kaart voor N. Bitton Celtic
83' Wissel Celtic Wissel J. Simunovic voor J. Frimpong Celtic
86' Wissel FC Copenhagen Wissel S. Papagiannopoulos voor R. Sigurdsson FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Celtic
Opstellingen Kopenhagen - Celtic
De opstellingen van Kopenhagen en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.