Nabeschouwing La Fiorita - Engordany (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 27 juni 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt La Fiorita het donderdag 27 juni 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Engordany. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de La Fiorita - Engordany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Fiorita - Engordany (0-1)

Het Europa League duel tussen La Fiorita en Engordany is onder leiding van scheidsrechter Christophe Pires Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Engordany. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Sanchez, waarmee Engordany met 0-1 de leiding nam. In de 86e minuut kreeg Deivis van Engordany voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Engordany de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 87e minuut moest La Fiorita verder met een man minder nadat M. Vassallo een rode kaart had gekregen. Het lukte Engordany in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Engordany.

LIVE La Fiorita - Engordany 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Fiorita - Engordany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Engordany Doelpunt A. Sanchez Engordany 0-1
36' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor R. Di Maio La Fiorita
48' Gele kaart Engordany Gele kaart voor N. Zugic Engordany
60' Wissel La Fiorita Wissel M. Vassallo voor F. Castellazzi La Fiorita
69' Wissel Engordany Wissel M. Ferre voor S. Gomez Engordany
72' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Deivis Engordany
72' Wissel La Fiorita Wissel D. Tommasi voor A. Amati La Fiorita
75' Wissel Engordany Wissel F. Serra voor M. Laborda Engordany
81' Wissel Engordany Wissel S. Varela voor N. Zugic Engordany
84' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor R. Mezzadri La Fiorita
84' Wissel La Fiorita Wissel A. Hirsch voor D. Rinaldi La Fiorita
86' Tweede gele kaart Engordany Tweede gele kaart voor Deivis Engordany
87' Rode kaart La Fiorita Rode kaart voor M. Vassallo La Fiorita
Video hoogtepunten en samenvatting La Fiorita - Engordany
Opstellingen La Fiorita - Engordany
De opstellingen van La Fiorita en Engordany zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat La Fiorita gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Engordany zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing La Fiorita - Engordany

La Fiorita en Engordany spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christophe Pires Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat La Fiorita en Engordany elkaar treffen in de Europa League.