Nabeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 17:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Laçi het donderdag 11 juli 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Laçi in Laçi.

Via de Laçi - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laçi - Hapoel Be'er Sheva (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Laçi en Hapoel Be'er Sheva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Laçi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Nwabueze. Hapoel Be'er Sheva kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Levi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Laçi - Hapoel Be'er Sheva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laçi - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Laçi Doelpunt K. Nwabueze Laçi 1-0
22' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor N. Sabag Hapoel Be'er Sheva
44' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor E. Shamir Hapoel Be'er Sheva
63' Gele kaart Laçi Gele kaart voor R. Lushkja Laçi
63' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor N. Hasselbaink Hapoel Be'er Sheva
71' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel G. Levi voor N. Zrihan Hapoel Be'er Sheva
76' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Carrillo voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
78' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt G. Levi met assist van S. Goldberg Hapoel Be'er Sheva 1-1
81' Wissel Laçi Wissel E. Berisha voor K. Nwabueze Laçi
83' Gele kaart Laçi Gele kaart voor J. Shehu Laçi
86' Wissel Laçi Wissel N. Shtubina voor R. Xhixha Laçi
86' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Yosefi voor N. Sabag Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Laçi - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Laçi - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Laçi en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Laçi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.