Nabeschouwing Ludogorets - Valur (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ludogorets het donderdag 1 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Valur (4-0)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Valur is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Biton, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ikoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee J. Swierczok zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ludogorets in de 84e minuut, nadat J. Swierczok de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ludogorets.

LIVE Ludogorets - Valur 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ludogorets Doelpunt D. Biton met assist van Jorginho Ludogorets 1-0
24' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Ikoko met assist van M. Tchibota Ludogorets 2-0
34' Gele kaart Valur Gele kaart voor P. Pedersen Valur
35' Gele kaart Valur Gele kaart voor K. Halldorsson Valur
46' Wissel Valur Wissel A. Einarsson voor H. Halldorsson Valur
50' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Sigurdsson Valur
63' Wissel Ludogorets Wissel Wanderson voor M. Tchibota Ludogorets
66' Wissel Valur Wissel O. Finsen voor K. Sigurdsson Valur
72' Wissel Valur Wissel O. Omarsson voor L. Petry Valur
79' Wissel Ludogorets Wissel J. Swierczok voor C. Keseru Ludogorets
82' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Swierczok met assist van Jorginho Ludogorets 3-0
84' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Swierczok met assist van A. Nedyalkov Ludogorets 4-0
84' Wissel Ludogorets Wissel J. Lukoki voor Jorginho Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Valur
Opstellingen Ludogorets - Valur
De opstellingen van Ludogorets en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ludogorets - Valur

Ludogorets en Valur spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Orel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Valur in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.