Nabeschouwing Partizan - Astana (4-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Partizan het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Astana (4-1)

Het Europa League duel tussen Partizan en Astana is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 4-1 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Partizan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Soumah. Partizan vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Sadiq op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Partizan, waarmee T. Asano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Partizan geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van U. Sadiq. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist D. Rotariu namens Astana de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Filip Glova en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Partizan.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Astana
4
1
LIVE Partizan - Astana 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Soumah Partizan 1-0
22' Doelpunt Partizan Doelpunt U. Sadiq met assist van Z. Tosic Partizan 2-0
26' Doelpunt Partizan Doelpunt T. Asano met assist van U. Sadiq Partizan 3-0
47' Wissel Astana Wissel Y. Pertsukh voor R. Murtazayev Astana
64' Wissel Partizan Wissel L. Pavlovic voor S. Soumah Partizan
70' Wissel Partizan Wissel F. Kljajic voor V. Stojkovic Partizan
76' Doelpunt Partizan Doelpunt U. Sadiq met assist van T. Asano Partizan 4-0
79' Doelpunt Astana Doelpunt D. Rotariu Astana 4-1
83' Wissel Partizan Wissel F. Stevanovic voor U. Sadiq Partizan
85' Wissel Astana Wissel R. Janga voor R. Sigurjonsson Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Astana
Opstellingen Partizan - Astana

Voorbeschouwing Partizan - Astana

Partizan en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Partizan en Astana in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Partizan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Astana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Partizan 1
Winst Astana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Partizan op een 3e positie staat, terwijl we Astana terugvinden op de 4e plaats.