Nabeschouwing Rangers - Progrès Niedercorn (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 25 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Progrès Niedercorn. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Progrès Niedercorn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Progrès Niedercorn (2-0)

Het Europa League duel tussen Rangers en Progrès Niedercorn is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Aribo, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Ojo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Rangers om te scoren. J. Tavernier was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 88e minuut moest Progrès Niedercorn verder met een man minder, nadat T. Laterza een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rangers.

LIVE Rangers - Progrès Niedercorn 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Progrès Niedercorn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor T. Laterza Progrès Niedercorn
20' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Aribo met assist van S. Arfield Rangers 1-0
33' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Y. Matias voor A. Skenderovic Progrès Niedercorn
46' Wissel Progrès Niedercorn Wissel J. Mmaee voor B. Muratovic Progrès Niedercorn
54' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Ojo met assist van S. Davis Rangers 2-0
66' Wissel Rangers Wissel J. Jones voor S. Arfield Rangers
70' Penalty gemist Rangers Penalty gemist J. Tavernier Rangers
71' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
75' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor A. Morelos Rangers
80' Wissel Progrès Niedercorn Wissel E. Francoise voor K. W. Tekiela Progrès Niedercorn
81' Wissel Rangers Wissel G. Stewart voor S. Ojo Rangers
88' Tweede gele kaart Progrès Niedercorn Tweede gele kaart voor T. Laterza Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Progrès Niedercorn
Opstellingen Rangers - Progrès Niedercorn
De opstellingen van Rangers en Progrès Niedercorn zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Progrès Niedercorn zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.