Nabeschouwing Roma - Borussia M'gladbach (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Roma het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Borussia M'gladbach (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Roma en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door N. Zaniolo, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Stindl in de 93e minuut zorgde er even later voor dat Borussia Mönchengladbach weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Roma - Borussia M'gladbach 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Roma Doelpunt N. Zaniolo met assist van J. Veretout Roma 1-0
50' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Veretout Roma
61' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
62' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor J. Pastore Roma
65' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Kluivert Roma
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Roma Wissel M. Antonucci voor N. Zaniolo Roma
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
81' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
84' Wissel Roma Wissel A. Florenzi voor J. Kluivert Roma
92' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Antonucci Roma
93' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty L. Stindl Borussia Mönchengladbach 1-1
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor C. Smalling Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Borussia M'gladbach
Opstellingen Roma - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Roma en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.