Nabeschouwing Rosenborg - Sporting CP (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rosenborg het donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Sporting CP (0-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Coates, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Rosenborg - Sporting CP 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van Neto Sporting CP 0-1
26' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Neto Sporting CP
38' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Fernandes met assist van I. Doumbia Sporting CP 0-2
59' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Eduardo Henrique Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel R. Camacho voor Y. Bolasie Sporting CP
77' Wissel Rosenborg Wissel B. Johnsen voor S. Adegbenro Rosenborg
78' Wissel Rosenborg Wissel P. A. Helland voor A. Trondsen Rosenborg
86' Wissel Sporting CP Wissel Rodrigo Fernandes voor I. Doumbia Sporting CP
89' Wissel Sporting CP Wissel P. Mendes voor B. Fernandes Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Sporting CP
Opstellingen Rosenborg - Sporting CP
De opstellingen van Rosenborg en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Eirik Horneland
Voorbeschouwing Rosenborg - Sporting CP

Rosenborg en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Sporting CP in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rosenborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rosenborg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rosenborg 0
Winst Sporting CP 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rosenborg op een 4e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.