Nabeschouwing Saint-Étienne - Oleksandria (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Saint-Étienne het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Oleksandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Oleksandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Oleksandria (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Oleksandria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Gabriel, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Gabriel zorgde ervoor dat Oleksandria op 1-1 kwam te staan in de 14e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Saint-Étienne - Oleksandria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Oleksandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt S. Gabriel met assist van R. Hamouma Saint-Étienne 1-0
14' Eigen doelpunt Oleksandria Eigen doelpunt S. Gabriel M. Tretyakov Oleksandria 1-1
40' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor D. Miroshnichenko Oleksandria
46' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Boudebouz voor J. Aholou Saint-Étienne
49' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor S. Gabriel Saint-Étienne
63' Wissel Saint-Étienne Wissel C. Abi voor A. Nordin Saint-Étienne
74' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Bouanga voor R. Beric Saint-Étienne
80' Wissel Oleksandria Wissel D. Shastal voor V. Luchkevych Oleksandria
83' Wissel Oleksandria Wissel O. Dovgy voor K. Kovalets Oleksandria
93' Wissel Oleksandria Wissel V. Babohlo voor M. Tretyakov Oleksandria
93' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor D. Shastal Oleksandria
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Oleksandria
Opstellingen Saint-Étienne - Oleksandria
De opstellingen van Saint-Étienne en Oleksandria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oleksandria zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.