Nabeschouwing Slovan Bratislava - Dundalk (1-0) || Europa League 2019/2020

Woensdag 7 augustus 2019 - 20:15 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Slovan Bratislava het woensdag 7 augustus 2019 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Národný Futbalový Štadión in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Dundalk (1-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door D. Holman, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slovan Bratislava dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Schneider, waardoor Slovan Bratislava de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Slovan Bratislava - Dundalk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. De Marco Slovan Bratislava
65' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor A. Sporar Slovan Bratislava
67' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Drazic voor Rafael Ratao Slovan Bratislava
70' Wissel Dundalk Wissel P. McEleney voor S. Murray Dundalk
77' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Daniel voor Moha Slovan Bratislava
80' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor A. Sporar Slovan Bratislava
86' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt D. Holman Slovan Bratislava 1-0
87' Wissel Dundalk Wissel C. Dummigan voor P. Hoban Dundalk
88' Wissel Dundalk Wissel G. Kelly voor M. Duffy Dundalk
92' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Cleary Dundalk
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Dundalk
Opstellingen Slovan Bratislava - Dundalk
De opstellingen van Slovan Bratislava en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dundalk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.