Nabeschouwing Sporting Braga - Besiktas (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 21:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Sporting Braga het donderdag 7 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Besiktas (3-1)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Gediminas Mažeika geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Paulinho, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Boyd, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette Paulinho zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Braga de leiding in de wedstrijd nam.

In de 44e minuut werd J. Lens van Beşiktaş met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Sporting Braga vergroot nadat Eduardo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Besiktas
Goals
3
1
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
3
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
150
113
Gevaarlijke aanvallen
58
34
Passes
578
402
Overtredingen
13
11
Buitenspel
3
2
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Sporting Braga - Besiktas 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van Sequeira Sporting Braga 1-0
18' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Roco Beşiktaş
20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
29' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt T. Boyd met assist van U. Nayir Beşiktaş 1-1
37' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van W. Galeno Sporting Braga 2-1
44' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor J. Lens Beşiktaş
58' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor B. Viana Sporting Braga
60' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor R. Horta Sporting Braga
63' Wissel Beşiktaş Wissel P. Rebocho voor C. Erkin Beşiktaş
67' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor Paulinho Sporting Braga
72' Wissel Beşiktaş Wissel M. Elneny voor K. Kayra Yilmaz Beşiktaş
77' Wissel Sporting Braga Wissel Trincao voor A. Horta Sporting Braga
81' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Eduardo met assist van W. Galeno Sporting Braga 3-1
88' Wissel Beşiktaş Wissel E. Secgin voor G. Yalcin Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Besiktas
Opstellingen Sporting Braga - Besiktas
De opstellingen van Sporting Braga en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels Besiktas
# Speler Pos.
97 Utku Yuvakuran K
12 Erdoğan Kaya V
23 Pedro Miguel Braga Rebocho V
34 V
44 Erdem Seçgin M
22 Adem Ljajić M
15 Mohamed Naser Elsayed Elneny M
Voorbeschouwing Sporting Braga - Besiktas

Sporting Braga en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gediminas Mažeika en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Besiktas in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Besiktas slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 2
Winst Besiktas 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 1e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sporting Braga - Besiktas Opstelling Sporting Braga Opstelling Besiktas Live Sporting Braga - Besiktas Live Sporting Braga - Besiktas kijken Sporting Braga - Besiktas kijken Live Sporting Braga - Besiktas stream Sporting Braga - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Besiktas Uitslag Sporting Braga - Besiktas Statistieken Sporting Braga - Besiktas Europa League 2019/2020 Sporting Braga - Besiktas wedden Sporting Braga - Besiktas gokken Sporting Braga - Besiktas Unibet